Dubai gradi plutajuću zlatnu Operu

Dubai South uskoro će doživeti veličanstvenost Azizi Venice Opere…

Ovo zlatno, plutajuće remek-delo biće drugi operski teatar u gradu, domaćin raznih kulturnih performansa uključujući balete, koncerte, opere i mjuzikle. U pozadini teče fontana okružena Crystal Lagoon, dodajući magičan dodir iskustvu. Sa kapacitetom od 2.000 mesta, centar će takođe biti prilagođen privatnim događajima, čineći ga svestranim i uzbudljivim odredištem.

Ono što ovu lokaciju čini potpuno spektakularnom je pešački bulevar koji će ostati otvoren zimi, a pokrivena staklom tokom toplijih meseci, dok oživljava sa nizom luksuznih prodavnica, noćnim životom, zabavnim opcijama i vrhunskim restoranima. Od dva hotela sa pet zvezdica i butik hotela do 109 vila i više od 34.000 apartmana, očekuje se da postane centar aktivnosti i luksuza između 2025. i 2028. godine.

Ljubitelji prirode će imati neverovatnih 18.000 kilometara laguna, plaža i šetališta za povezivanje sa okolinom ovog projekta vrednog 8 milijardi dolara, koji je izgradila kompanija Azizi Developments. Sa ciljem da unapredi kulturni šarm Dubaija, plutajuća Azizi Venice Opera privući će međunarodne talente, pružajući neuporedivu platformu regionalnim umetnicima.

Luxury Experience