Dubai dobija novo srce

Dubai je zemlja čudesa i raskoši, ispunjena svime što je čovečanstvu potrebno – od neverovatne zabave, raskošnih butika i restorana, dekadentnih hotela i vrhunske tehnologije…

Sada, Dubai dobija novi koncept projekat, koji je dizajniran kao nova zabavna destinacija na Jumeirah plaži nazvan Dubai Heart. Projekat je skoro u celosti predstavila Nad Al Shiba Engineering Consultants kompanija locirana u Dubaiju, a odmah potom se našao na listi finalista za takmičenje koje je objavio Dubai.

Sa ukupnim prostorom od 102.301 kvadrata, ovaj srcoliki centar za zabavu je osmišljen kao najbolji u nekoliko odseka. On cilja da pokupi brojne rekorde u Ginisovoj knjizi – za najviši tobogan u tornju, najduži stakleni prolaz u moru i najviši zid za penjanje u zatvorenom, onda kada bude završen.

Osim toga, dizajn uključuje prostore za Sand Art Mall sa veštačkim zalivom za surf, amfiteatrom, dokom za jahte, vidikovcem i restoranima. Pored toga, ovde će se nalaziti i sekcija na tri nivoa nazvana Cloud Trip, koja će posetiocima dati priliku da iskuse hod po mehurićima.

Superlativni dizajn trenutno je u razmatranju, dok će pobednički projekat tek biti proglašen. Sa gigantskim toboganima i eklektičnim prostorima u formi srca, sigurni smo da Nad Al Shiba ima velike šanse za pobedu.