Drejk kupio masku za mobilni koja košta više od Lamborghinija

Šta bi neko ko ima milione dolara koje može bezbrižno da troškari trebalo da kupi, po vašem mišljenju?

Svidelo vam se to ili ne, mnogi takvi ljudi žele da poseduju stvari koje su jasno van domašaja većeg dela sveta. Slavni reper Drejk, jedan je od njih, a upravo je pazario masku za telefon dekorisanu dijamantima, umočenu u zlato. On je poznat po svojoj ljubavi prema stvarima koje svetlucaju, ali je ovog puta celu priču preneo na sasvim novi nivo.

Kreirana od strane omiljenog juvelira ovog muzičara, Jason of Beverly Hills, maska za mobilni koja odgovara najnovijem iPhone modelu, napravljena je od 18-karatnog belog zlata i sadrži skupinu malih, plavih dijamanta preko cele svoje površine. Ona takođe na sebi nosi OVO logo sove od belog zlata, sa dva dijamantska oka. Ono što je ironično, ova maska bi trebalo da štiti telefon od kog je mnogo, mnogo puta skuplja! Njena cena je 400.000 dolara.

Jason of Beverly Hills je podelio sa svojim fanovima nekoliko video snimaka ove maske, i naravno dobio je izobilje komentara. Osim ove maske, Drejk poseduje ogrlicu sa priveskom sove u pravoj veličini, koja je napravljena od više od kilogram zlata, sa preko 100 karata Ascher dijamanta, nekoliko Birkin torbi i flotu brzih automobila, uključujuči Bentley Continental GTC V8 i Bugatty Veyron Sang Noir. Ako nas pitate, Drejk je odlučio da redefiniše pojam dekadencije.

 
 
 
View this post on Instagram

Because we can’t do basic! Diamond iPhone case cover for our friend @champagnepapi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

A post shared by JASON OF BEVERLY HILLS (@jasonofbeverlyhills) onFeb 14, 2019 at 5:21am PST