Dior baštenski set podiže sadnju na potpuno novi nivo

„Blizu zemlje, uvek se osećam sigurnije“, napisao je Kristijan Dior u svojim memoarima.

Luksuzni modni brend Dior lansirao je baštovanski set koji je dizajniran da pruži zadovoljstvo korišćenjem vrhunskog proizvoda za održavanje biljaka.

Dior podiže sadnju na potpuno novi nivo sa svojim najnovijim kompletom za baštovanstvo od teleće kože koji je dizajnirao Kim Džons kao omaž osnivaču Kristijanu Dioru, koji je bio poznat po svojoj ljubavi prema baštovanstvu.

Set se sastoji od sklopive stolice i dva baštenska alata. Obline od teleće kože, koje služe kao sedište, odaju počast legendarnoj Dior Saddle torbi. Na jednoj strani kože nalazi se džep sa magnetnim preklopom u koji vlasnik može da odloži male baštenske potrepštine.

Pored toga, bočna strana sedišta je opremljena džepom sa magnetnim preklopom i 3 otvora za držanje baštenskih alata, tako da možete lako da sedite dok imate sve osnovne stvari koje su vam potrebne u blizini.  

Dior baštenski set, koji je napravljen u Italiji, upotpunjen je elegantnom lopatom i grabuljama. Drške alata izrađene su od nerđajućeg čelika i prekrivene telećom kožom, a svaka od njih ima ugraviran logo brenda „DIOR“ na krajevima, što alatkama donosi ekskluzivnost.

Bilo da tek počinjete da sadite biljke ili ste već strastveni baštovan, sigurno vas čeka zabava sa ovim Dior setom. Dostupan u bež i crnoj boji, set za baštovanstvo košta 7.900 evra.

Luxury Experience