Da li vam nedostaje letenje? Sada možete da uživate u prvoklasnoj avio-usluzi kod kuće!

Da li vam nedostaje putovanje avionom usred pandemije? Pa, sada je tu SkyCart koji će vam pružiti osećaj da ste u avionu unutar vaša četiri zida. Dizajniran kao avio kolica za hranu i piće, jedinstveni proizvod je višenamenski i odličan!

Proizveden od strane proizvođača koji snabdeva avio-kompanije sertifikovanim kolicima za kuhinju, SkyCart „ispunjava sve specifikacije avio kolica za kuhinju u upotrebi u komercijalnim avionima – obezbeđujući autentični kvalitet avijacije, stil i izdržljivost bez premca“, navedeno je na zvaničnom sajtu.

Luksuzna kolica dolaze u nizu boja i neobičnih grafičkih dizajna, uključujući noćnu scenu Njujorka, pejzaže ili čak više horizonata. Tu je i Pan-Am vintage model prekriven logotipom za potpuni retro izgled, pri čemu kupci takođe imaju mogućnost da prilagode dizajn po svom ukusu.

Unutrašnjost se može prilagoditi sopstvenim potrebama, zahvaljujući velikom izboru fioka, polica, poslužavnika i drugih dodataka. Može se napuniti alkoholnim napicima, ledom, šejkerima - i već imate spreman minibar na točkovima!

Zahvaljujući svojoj mobilnosti, može se koristiti na različite načine za ručkove ili večernja druženja. Kolica se mogu čak i trajno "parkirati" na jednom mestu – recimo kao vinski podrum, u kuhinji kao bar ili kao kolica za viski u dnevnoj sobi.

Luxury Experience