Caviar personalizovao Porsche bicikl 18K zlatom

Više slika

Više slika

Međunarodni brend premijum pametnih telefona i dodataka, Caviar, proširuje svoj asortiman luksuzne elektronike ekskluzivnim zlatnim električnim biciklom pod nazivom Herzog. Svako ko naruči Herzog dobiće novi iPhone 16 kao poklon...

Caviar je započeo kao studio za personalizaciju telefona, ali je uskoro asortiman luksuznih gedžeta i dodataka proširen da uključuje gejmerske konzole, pametne satove, pa čak i patike. Međutim, dizajneri brenda nikada ne prestaju da traže nove načine da primene svoje talente u transformaciji svakodnevnih objekata u luksuzna remek-dela. Ove godine, njihova pažnja usmerena je na električne bicikle, koji su jedan od modernih načina prevoza za ljude umorne od automobila, njihovog zagađenja i gužvi koje stvaraju.

Novi luksuzni dizajn zasniva se na Porsche eBike Cross 3rd Gen. Prema predstavnicima kompanije, Porsche je najomiljeniji brend među klijentima kompanije: 39% njih poseduje Porsche automobil (statistika kompanije). Električni bicikl je luksuzna igračka koja bi savršeno dopunila kolekciju automobila.

Porsche eBike Cross 3rd GenDue je sportski elegantan električni bicikl Porsche brenda kreiran u saradnji sa ROTWILD, sa snažnim Shimano motorom i brzinom do 25 km/h. Herzog je jedan od najzahtevnijih projekata Caviar brenda, jer su neki njegovi delovi napravljeni od čistog zlata, a neki od zlatnih karbonskih vlakana. Kao rezultat toga, stvaranje jednog modela može uključivati do četiri meseca delikatnog zanatskog rada.

Za poznavatelje istorije Porsche brenda, poznato je da postoji direktna veza između brenda i dinastije vojvoda od Württemberga (na nemačkom - Herzog) koji su vladali Štutgartom - mestom rođenja automobilske kompanije. Logo automobilske kompanije sadrži slike jelenskih rogova iz porodičnog grba Württemberga. Herzog, plemićki naziv ove aristokratske dinastije, postao je ime prilagođenog električnog bicikla.

Inženjeri Caviar brenda trenutno su zauzeti usavršavanjem tehničkih detalja e-bicikle. Rad na dizajnu trebao bi biti završen do kraja leta, a uređaji će se početi prodavati već početkom 2025. godine.

Međutim, već sada možete unapred naručiti ovaj luksuzni električni bicikl - štaviše, svako ko naruči Herzog dobiće novi iPhone 16 u dizajnu Caviar brenda kao poklon. Cena iznosi 44.000 dolara.

Luxury Experience