Bugatti predstavio najskuplji bilijarski sto za domove milijardera

Skoro svi smo bar jednom držali klasični biljarski štap u rukama.

Malo ko će, međutim, imati priliku da pokuša da ubaci kuglu u rupu najskupljeg biljarskog stola na svetu, koji je nedavno lansirao Bugatti. Poznata automobilska kompanija odlučila je, pored svojih skupih automobila, da uloži u proizvodnju ograničenog broja bilijarskih stolova, kakve do sada nismo videli.

U svetu je pušteno u prodaju svega 30 ovakvih stolova, a ono po čemu se ističu jeste činjenica da se preko posebnog mehanizma mogu prilagoditi neravninama poda, što ih čini idealnim za upotrebu unutar čamaca i jahti. Svaka nogara je dizajnirana da se kreće i kompenzuje kretanje broda, čineći njegovu površinu potpuno ravnom za samo pet milisekundi.

Bugatti sto za bilijar je finiširan karbonskim vlaknima sa snažnim ramom podržanim mašinski obrađenim aluminijumom i titanijumom. Kako bi obeležio ekskluzivnost, dolazi sa posebnom pločom sa ikoničnim Bugatti logoom i ugraviranim brojem ograničenog izdanja (1 od 30).

Koliko bi neko morao da plati za ovaj ekskluzivan sto? Samo... 250.000 evra.

Čini se da je ovaj specifičan sto već izazvao interesovanje nekoliko milijardera koji bi želeli da ga stave na svoju palubu i neometano igraju igru na otvorenom moru. Što se tiče pitanja zašto je Bugatti odlučio da pored superautomobila lansira i stolove za bilijar, čini se da je francuski brend smatrao neophodnim da ojača svoj identitet i nasleđe kroz ekskluzivnu kolekciju dodataka, igračaka, pa čak i odeće. Bugatti Lifestyle kolekcija uključuje desetine predmeta inspirisanih njegovim prelepim superautomobilima.

Luxury Experience