Bugatti i Buben & Zorweg lansiraju elegantne sefove ograničenog izdanja

Obično su ljudi opsednuti sadržajem u svojim sefovima...

U slučaju Bugatti x Buben & Zorweg Hyper Safe kolekcije, mini sefovi postaju dekorativni komadi koji čuvaju vaše blago. Ova ograničena kolekcija sefova dizajnirana je da podseća na Bugatti hiper sportske automobile.

„Buben & Zorweg deli naš etos stvaranja jedinstvenih remek-dela“, rekao je Vibke Štal, generalni direktor Bugatti International. „Bliskom saradnjom sa njihovim timom više od 18 meseci, razvili smo niz ograničenih sefova visoke bezbednosti koji oličavaju duh oba naša brenda. Bezvremenski dizajn, vrhunska izrada i tehnologija koja pomera granice.”

Kolekcija Hyper Safe dolazi sa C-linijom, sličnom Chironu, a linija “shark-tail“ na vrhu sefa podseća na Type 57 Atlantic, motiv koji je sinonim za Bugatti dizajn. Napravljena od čeličnog jezgra visoke čvrstoće i karbonskih vlakana, Hyper Safe Collection nudi bezbednu tehnologiju bez premca. Pedantno izrađene prednje ručke na vratima zahtevaju 3.000 „koraka“ da se završe, dok poseban premaz čini sefove otpornijim na ogrebotine. Sefovi su dostupni u tri boje. Kao što ime govori, model „Hyper Light“ izgleda suptilno, ali upečatljivo i izrađen je od napa kože u biserno bež i sivoj boji. Oni koji vole tamne dodatke i nameštaj mogu se odlučiti za model „Hyper Dark“ u moka braon i puder sivoj koži.

Treća iteracija, nazvana „Hyper Track“, ima završnu obradu od ugljeničnih vlakana Track High-Tech na vratima, bočnim stranama i vrhu, uparena sa Pace Blue kožom i elementima od nerđajućeg čelika.

Potpuno nova kolekcija Bugatti x Buben & Zorweg Hiper Safe je ograničena na samo 25 modela dostupnih na sajtu brenda Buben & Zorweg.

Luxury Experience