Brend Midsummer Milano lansirao dušek kakav smo svi priželjkivali

Na vrućini, novi model Bellagio će rashlađivati telo, a zimi će, naprotiv, grejati i održavati toplotu.

Midsummer Milano, mladi italijanski brend koji je specijalizovan za fine komade za spavaću sobu, predstavlja novi dušek Bellagio. Kao i svi proizvodi brenda, ima "letnju" i "zimsku" stranu. „Hladno leto“ je napravljeno od svile i lana. „Topla zima“ - od najvrednijih vrsta vune. Spolja, dušek je obložen sirovim lanom i pamukom i dopunjen upečatljivim, svetlo narandžastim ivicama od voštanih niti.

"Razmišljali smo: šta još možemo da uradimo da bismo lakše zaspali i bolje spavali? Tako je nastao naš Bellagio, nazvan po neverovatnom gradu na jezeru Komo i njegovoj posebnoj klimi sa visokom vlažnošću i hladnim zimama. Uostalom, leti nas vrućina sprečava da spavamo, a zimi je zagušljivo pod toplim ćebetom. Svojim klijentima uvek govorim da što kvalitetnije spavaju u životu, to će lepše snove imati!“, kaže Kjara Menini, arhitekta i osnivač brenda Midsummer Milano.

Zahvaljujući pažljivo kalibriranoj prirodnoj kompoziciji, Bellagio ne blokira znojenje osobe koja na njemu spava i istovremeno ostaje savršeno suv. Leti prijatno hladi telo osobe koja spava, zimi, naprotiv, zagreva. Svaki predmet je ručno izrađen po narudžbini. Izrada uzima u obzir visinu i težinu klijenta, njegove omiljene položaje spavanja i želje za čvrstinom dušeka, njegovim punjenjem i izgledom.   

Luxury Experience