Bentley otkriva sofisticirani lift za automobile „Dezervator“

Prošle godine, Bentley je najavio svoje planove za razvoj prvog svetskog projekta nekretnina u saradnji sa firmom Dezer Development sa sedištem na Floridi...

Nazvan Bentley Residences, neboder sa 61 spratom je najviša američka stambena kula na plaži u Majamiju. Jedan od ključnih vrhunaca ultra-luksuznog tornja je to što svaka rezidencija ima garažu za više automobila.

Britanski luksuzni brend je sada predstavio više informacija koje nam otkrivaju kako će se automobili transportovati gore-dole u ​​zgradi od 228 metara. Pristup garaži u jedinici biće obezbeđen inovativnim liftom koji je nazvan „Dezervator“ po razvojnom partneru Dezer Development.

Dezervator lift će moći da preveze automobil i njegove putnike direktno sa puta do stana u jednom potezu, čak i do poslednjeg sprata zgrade. Bentley kaže da će sva vozila u vlasništvu svih stanovnika tornja biti opremljena RFID oznakama koje će automatski omogućiti pristup zgradi i liftu. Kada stignete u zgradu, RFID oznake će biti automatski skenirane, pokrećući sistem osvetljenja koji vodi vozača do određenog lifta kako bi stigao do sopstvenog sprata.

Bentley toranj će imati četiri Dezervator lifta. Sistem će biti sposoban da prepozna svaki jedinstveni ID i odveze automobil direktno do njegovog odredišta, a to znači da vozač neće morati da izlazi iz vozila ili da pritiska bilo koje dugme.

Vožnja Dezervatorom će takođe biti jedinstveno iskustvo samo po sebi. On će prevesti automobil do određenog stana sa putnicima koji će sedeti unutra, nudeći pun panoramski pogled na slikoviti pejzaž Majamija, jer će Dezervator biti zatvoren staklom.

Stanovi na istočnoj strani zgrade imaju garažu od 144 kvadratna metra koja može da primi do četiri vozila, dok će rezidencije na zapadnoj strani imati garažu od 106 kvadratnih metara u koje će stati do 3 automobila.

Toranj Bentley Residences bi trebalo da bude završen do 2026. godine.

Luxury Experience