Bentley gradi zadivljujući stambeni toranj od 60 spratova u Majamiju

Bentley automobili su toliko neverovatni da biste želeli da živite u njima.

Ipak, čuveni brend posvećen klasičnom luksuzu odlučio je da nam da priliku da uživamo u Bentley eleganciji, u vrhunskom kondominijumskom neboderu sa njihovim potpisom.

Automobilski brend se udružio sa kompanijama Dezer Development i Seiger Suarez Architects kako bi izgradio prvu stambenu kulu brenda u Sani Ajls Biču, Floridi. Udobne rezidencije Aston Martina u Majamiju uživaće u društvu prelepe Bentley konstrukcije od 60 spratova koja se reklamira kao najviša stambena zgrada na američkoj plaži i ima više od 200 luksuznih stanova, koji će imati oko 600 kvadratnih metara enterijera i 200 kvadrata eksterijera. Svi stanovi su na odličnoj lokaciji i kroz prozore od poda do plafona se pruža predivan pogled na Majami Bič.

Eksterijeri će igrati podjednako važnu ulogu kao i enterijeri. Budući stanari mogu očekivati prostrane privatne balkone sa bazenom, saunom i tušem. Pored stanova je garaža za više automobila i patentirani „Dezervator“ ili lift za automobile. Život u luksuznoj kuli takođe znači da imate najbolje od svega. Bently nudi nekoliko zajedničkih sadržaja kao što su restoran samo za stanare, pažljivo uređen bar i salon za ljubitelje cigareta.

Toranj će uključivati bioskop, skupi fitnes centar i predivne zajedničke bašte u svrhu zabave. „Izgrađen imajući na umu vlasnike luksuznih automobila, svaka rezidencija će uključivati garažu za više automobila u jedinici i patentirani automobil Dezervator [auto lift] zajedno sa svim najpoželjnijim luksuznim sadržajima i uslugama svetske klase“, objasnio je Bently.

Zgrada izgleda neverovatno sa fasadom nalik dijamantu koja sadrži reflektujuću površinu sa prozorima od trouglastog stakla. Bentley Residences Miami bi trebalo da bude završena 2026. godine, sa stanovima vrednim 4,2 miliona dolara.

Luxury Experience