Aparat za kafu inspirisan Bugatti Chironom

Ako Louis Vuitton može kreirati i tašne i stolove za stoni fudbal, Kanje Vest može stvarati muziku i odeću, ne možemo da pronađemo nijedan razlog zbog kog Bugatti ne može proizvoditi aparate za kafu…

Dani kada je dizajnerska odličnost bila ograničena na samo jedan proizvod su davno prošli. Ako imate viziju, talenat i resurse, jednostavno ih možete primeniti gde god da vam odgovara. Bugatti zapravo ne proizvodi ovaj aparat za kafu, ali nam svakako daje viziju kako bi on izgledao u tom slučaju. Etiron je zapravo Nespresso aparat za kafu inspirisan Bugatti Chrion modelom, a njegov dizajner, Fabio Martins, upseo je da kreira mašinu koja je impresivna, baš kao i automobil kojim je inspirisana.

Sličnosti se ne ograničavaju samo na osećaj i finiše, već ovaj aparat za kafu dolazi u istim bojama kao i slavni automobil. Oblik, dizajn i svaka oblina podsećaju nas na Chirona iz kog god ugla gledamo.

Bugatti Etiron aparat za kafu radiće kao Nespresso aparat koji koristi kapsule za pripremu kafe, ali će to činiti sa znatno više stila.