Zašto je luksuzni tepih vrhunski komad za 2023.godinu?

Od smelih boja do tekstura, detaljnije razmatramo sve što treba da uzmete u obzir kada birate luksuzni novi tepih za vaš dom.

Tepisi imaju moć da transformišu svaki prostor, dodajući osećaj udobnosti i stvarajući harmoničnu auru koja spaja ostale elemente vašeg enterijera. Od dnevnih i spavaćih soba do udobnih kućnih kancelarija, oni su jedan od najbržih načina da promenite izgled prostorije uz minimalan napor.

Svaka godina sa sobom nosi mnoštvo novih trendova u enterijeru, a za 2023. luksuzni tepih je komad koji morate imati i koji je više nego vredan ulaganja. Predimenzionirani tepih, nepravilni oblici, apstraktni i retro dizajni su ključni podtrendovi dizajnirani da zauzmu važno mesto u vašim prostorijama sa najvećim zadovoljstvom dok se pomeranje sa minimalizma na maksimalizam nastavlja.

Luksuzni tepih je neophodan za narednu godinu, pa ako tek treba da uložite u jedan, sada je pravo vreme. U galeriji otkrijte trendove na koje treba obratiti pažnju, kao i kako odabrati savršen tepih za svoj dom.

« 1 2 3 4 »

Luxury Experience