Zabava za stolom

Ukoliko ste u potrazi za originalnom postavkom za vaš sto, onda su proizvodi kompanije Selleti pravi izbor.

Kompanija koja je osnovana 1964. godine u Mantovi u Italiji, prepoznatljiva je po inovativnom i autentičnom dizajnu tanjira, servisa za ručavanje, čajnih servisa, tacni za torte, šoljica, čaša…

Svi njihovi proizvodi su fantastični, a glavne zvezde njihovih kolekcija su tanjiri koji izgledaju kao da su polomljeni na dva dela ili više delova, pa spojeni i to iz različitih servisa.

Tako na primer Hybrid kolekcija miksuje uvek dva ili više stilova/obrazaca, zalepljena zlatom. 

U pitanju su kolekcije za osobe koje tragaju za odvažnim i jedinstvenim dizajnom. Na isti način dizajneri brenda Selleti se igraju i sa čašama, šoljicama za čaj, kafu ili činijama.

Na raspolaganju vam je bezbroj kolekcija, a neke od najinspirativnijih su po našem izboru:Hybrid, Hybrid Tablemats, Kintsugi i mnoge druge.

Kompanija se od svojih početaka fokusira na dizajnerske projekte i na kreativne karakteristike italijanske izvrsnosti koja vešto spaja dizajn i pop kulturu. Kolekcije koje sadrže umetnost mešaju se sa ikonama svakodnevnog života, šaljući poruku dizajna i funkcionalnosti, prenoseći kupcima viziju jedinstvenog, ličnog i zabavnog načina života.