ZA UŽIVANJE U HRANI I SVEMIRU - nova Diesel Living linija

Diesel Living, ime koje se povezuje sa čuvenom italijanskom modnom kućom, predstavlja nam svoje najnovije kreacije za poboljšanje doma…

Baš kao i Versaće setovi za obedovanje i uživanje u čaju, Diesel Living nam sada predstavlja nešto spektakularno, za šta bi se slobodno moglo reći da je van ovog sveta. Njihov najnoviji asortiman nosi naziv Cosmic Diner Collection, i predstavlja kolekciju tanjira na kojima su oslikana različita svemirska tela. Svaki tanjir izgleda kao jedna planeta ili mesec. Napravljeni su od najkvalitetnijeg porcelana, a možete na njima videti Sunce, Mesec, Uran, Jupiter, Kalisto, Titan, Saturn, Neptun, Pluton, Mars i Veneru. Oni takođe variraju i po veličinama – Sunce je naravno najveće.

Za izradu i viziju ove kolekcije, italijanski brend udružio se sa kompanijom Seletti, prodavnicom sa modernim konceptom, koja je poznata po svom inovativnom i dekorativnom nameštaju, escajgu, priboru za jelo i drugim predmetima za domaćinstvo. Ovo nije prvi plod njihove saradnje – Machine kolekcija koja predstavlja keramičke predmete u obliku delova mašina i Uradi Sam komplet za sečenje koji podseća na francuske ključeve, takođe su bili deo njihove saradnje.

Inače, ova nova Cosmic Diner kolekcija dobila je već brojne nagrade za svoj interesantni dizajn. Možemo je preporučiti kao idealni poklon za ljubitelje svemira i zvezda.