Vaza za cveće u formi Rolex časovnika

Vase By Su možda se ne može smatrati Rolexom sveta vazi, ali to se verovatno može brzo promeniti, posebno ukoliko dizajnerski studio nastavi da lansira kreacije poput ove najnovije, koja je upravo inspirisana jednim modelom slavnog švajcarskog časovničara…

Nakon što su napravili svoje ime u svetu dekoracije kreirajući seriju veličanstvenih vaza inspirisanih relikama pop kulture, slavni brend je lansirao novu veličanstvenu kreaciju, koja je inspirisana jednim od najpopularnijih Rolex modela svih vremena – Rolex Submariner.

Nazvana R.S. 16610, kao omaž referenci Submariner modela, ova vaza oslikava brojčanik slavnog časovnika, na neverovatno detaljan način, uključujući njegove kazaljke, prikaz datuma i naravno, ikonični logo brenda. Brojčanik je okružen iteracijom čuvene keramičke baze modela, dok je prostor između baze i brojčanika namenjen cvetovima.

Kao što se može očekivati od vaze koja je omaž najpoznatijem brendu satova, ona nije samo lepa, već predstavlja funkcionalno remek delo, koje treba okačiti na zid, kao da je u pitanju zidni sat. Cena ove vaze je 1.661 dolar, a sasvim smo sigurni da brojnim fanovima Rolexa ona neće predstavljati nikakav problem.

Luxury Experience