Uveličajte svoju večernju zabavu uz novu kolekciju Versacea i Rosenthala

Uveličajte svoju večernju zabavu uz novu kolekciju Versacea i Rosenthala

Pogledajte galeriju
Broj slika: 20

Upečatljiva capsule kolekcija od porcelana spaja kultni otisak džungle sa animal uzorcima, akcentima Meduze i motivima iz knjige “South Beach Stories” Donatele i Giannea Versacea.

Nećete morati da putujete bilo gde da biste večerali u najotmenijem restoranu, jer se on nalazi u vašem domu. Virtuelne večere (ili čajanke, u zavisnosti od vašeg ukusa) u trendu su otkako se pojavila pandemija. I iako se sada vraćamo normalnim ritmovima života čini se da će okupljanje kod kuće u društvu najbližih i dalje ostati omiljena zabava mnogim ljudima.

Jer jedna stvar koju nas je karantin naučio je da cenimo male stvari u životu, poput dobrog obroka sa onima koji su nam bliski. A Versace ima upravo ono što vam je potrebno da tu zabavu učinite posebnom - novu Home kolekciju Jungle Animalier.

Rođena iz dugogodišnjeg partnerstva između modne kuće i stručnjaka za enterijere Rosenthal, ova najnovija kolekcija sadrži sveobuhvatan asortiman porcelanskog posuđa, od tanjira i činija različitih veličina preko šolja za kafu, šoljica za espreso do posuda ​​za so i biber.

Svaki dizajn obećava da će jednostavan obrok pretvoriti u gozbu za sva vaša čula. Uzimajući u obzir otiske iz džungle, simbole nasleđa i knjigu iz devedesetih „South Beach Stories“, kolekcija obiluje palminim lišćem, zamršenim baroknim uvojcima, leopardovim otiscima i tigrastim prugama, motivima glave Meduze uokvirenim oreolom u obliku sunca i još mnogo toga. Posuđe je obojeno raskošnom paletom limun žute, narandžaste, karipsko plave, limeta zelene i ljubičaste sa naglašenim akcentima. Ako tražite nešto što na sav glas govori “life of the party” ovo je kolekcija za vas.

Čitavu kolekciju otkrijte u galeriji.

« 18 19 20 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience