Unesite toplinu prirode u svoj enterijer Loewe mirisima

Džonatan Anderson proveo je proteklih nekoliko godina kultivišući vrstu rarifikovane zemljanosti za Loewe, španski brend čiji je kreativni direktor…

Sada, ovaj brend stvari odnosi korak dalje, predstavljajući enkapsulaciju luksuzne interpretacije prirodne lepote, sa novim asortimanom mirisa za naše enterijere, inspirisanim skromnim povrtnjakom. Specijano razvijena od strane parfimera, Nurije Krueljes, kolekcija se sastoji od jedanaest biljnih esencija: orlovih noktiju, cvekle, bobica kleke, listova paradajza, korijandera, sladića, mirisa marihuane, graška, origana, čempresa i bršljana. Svaka od ovih nota očaraće vaše enterijere u formi sveća, sprejeva, difuzera i sapuna.

“Ovo su olfaktorne skice koje me podsećaju na detinjstvo i različita putovanja u kojima sam uživao”, izjavio je dizajner. “Delom botanička, a delom apotekarska, ova mešavina je istovremeno naučna i sentimentalna”, dodao je.

Sveće od prirodnog biljnog voska dolaze sa pamučnim fitiljima, a neke od njih dolaze u keramičkim svećnjacima, koji su inspirisani grčkim peharima iz petog vega. Izduženiji svećnjaci su takođe napravljeni od prirodnih materijala i oblikovani kao kompletni komad, sa siluetom koja je inspirisana Francuskom XIV veka. Difuzeri su dobili štapiće od ratana, dok sprejevi dolaze u formi konvencionalnih staklenih bočica.

Fotograf Ervan Frotin pažljivo je dokumentovao sve ključne biljke u svom radu, naglašavajući svaki ist i pupoljak kako bi dekorisao pakovanja ovih izdanja. Kolekcija je već sada lansirana i može se kupiti.

Luxury Experience