Unesite karakter u svoj enterijer interesantnim tapetama

Da li se one i dalje mogu nazivati tapetama?

Znanje i profesionalnost WallPepper® Group kompanije, zajedno sa pažnjom koja je posvećena prirodnoj sredini, kreativnost, grafički noviteti i entuzijazam, kreirali su nove dekorativne površine, za neograničene ekspresivne i funkcionalne mogućnosti. WallPepper® kolekcije, koje predstavljaju izraz vrhunskog kvaliteta kreiranog u Italiji, realizovane su isključivo upotrebom zelenih materijala, koji su ekološki, ne sadrže PVC i imaju sve neophodne sertifikate, dok istovremeno zadovoljavaju sve naše dekorativne potrebe.

Kada odaberete neki od modela koji su u ponudi, možete okarakterisati ambijent jedne prostorije i učiniti je jedinstvenom i posebnom, poboljšavajući je svojim ličnim stilom.

WallPepper® zidne obloge podeljene su u šest makro tematskih kolekcija – Ambiente, Up-to-Date, Levante, Kronos, Nuances i Naive, koje definišu raspoloženje različitih grafika. Pored toga, u ponudi su i mini kolekcije ograničenog izdanja, koje su nastale kao rezultat saradnje sa umetnicima, fotografima i kreativcima, koji zidove interpretiraju kao savremene prostore, podarujući im novi, personalizovani i iznenađujući izgled.

WallPepper® kolekcije sadrže neverovatne slike, sekvence boja, geometrije, dipozitive dalekih prostora i reference prirodi, svetu ispod površine vode, mašte i arhitekture. Sa ciljem dodavanja narativa svakom ambijentu, WallPepper® tapete su neverovatnog kvaliteta,  pune kreativnosti i savršeno održive.