Unesite jesen u svoj enterijer novom Off-White dekorativnom kolekcijom

Jesen je pravo vreme za dekoraciju doma, jer upravo tada, slavni brendovi predstavljaju svoje nove kolekcije…

Smena godišnjih doba uvek nas inspiriše da unosimo promene u svoj ambijent. Ipak, proleće, leto, jesen i zima imaju sasvim drugačiju magiju, koja zaslužuje da bude deo naših enterijera. Ukoliko ste planirali da unesete dodir jeseni u svoj dom ove sezone, Off-White je upravo predstavio sasvim novu kolekciju za dom, sa 80 novih proizvoda dizajniranih za ulaz, kuhinju, dnevni boravak, kupatilo i spavaću sobu.

Sa klasičnom estetikom Virdžila Abloa, ovi komadi se mogu kupiti online. Sama kolekcija sadrži tri otirača različitih dimenzija, dekorisanih swimming man logoom, kao i off-hand i off-cross dezenima, cilindrični stalak za kišobran sa meteorskim otvorima u crnoj i fluorescentno narandžastoj boji, ćebad i jastuke od mohara, tapacirane stolice prekrivene dezenima i sat koji sadrži “off-hand” na poziciji 12 sati.

Ansambl sadrži i stone komade, kao što su stonjaci, podmetači, kao i keramička kolekcija kompletirana šoljama, čašom, bokalom, setom za ručak i doručak i pepeljarom. U ponudi su i komadi namenjeni spavaćoj sobi, kao što su pokrivači za krevet i komadi za spavanje. U realmu kupatila, možemo videti komplet peškira, bademantil, ručno ogledalo, četku, češalj i četkicu za zube.

“Za ovu specijalnu kolekciju, uzeo sam poznate kućne predmete i kreirao ih u svom stilu, dok mi je kvalitet izrade bio prioritet”, izjavio je Virdžil Ablo o ovoj kolekciji.