Unesite eleganciju panelnih zidova u svoj ambijent tapetama

Panelni zidovi jedan su od trendova enterijera o kojima se trenutno najviše govori.

Vlasnici domova se sve više okreću nekada popularnom, tradicionalnom stilu i postavljaju sjajne drvene uzorke na svoje zidove kako bi uneli moderan osećaj u tradicionalne karakteristike. Loša strana priče? Jednom kada se to drvo zalepi na vaš zid, ono tu i ostaje. Ako odlučite da ga se otarasite, budite spremni na velike komplikacije, oštećenja zidova i opsežan proces renoviranja.

Rešenje problema? Kreatori zidnih tapeta po meri, Vallsauce.com predstavili su nam svoje pažljivo odabrane dizajne tapeta, upravo sa uzorkom uglađenih drvenih panela. Naravno, njihova instalacija je daleko lakša, baš kao i zamena. Dostupne kao samolepljive, ljuštene i lepljive, ove tapete se jednostavno skidaju i menjaju novim dizajnima.

Od sofisticiranog mornarsko-plavog i tradicionalnog belog do shabby chic efekata boje i vintage detalja, kolekcija od 16 komada nudi ponešto za svakoga. Posetite Vallsauce.com da biste videli pažljivo odabranu kolekciju tapeta, među kojima ćete sasvim sigurno pronaći nešto što vam se dopada.