Unesite dodir topline u svoj minimalistički enterijer

Minimalistički komadi uključuju vaze, stone lampe i mnogo toga drugog…

S obzirom da se već polako bližimo kraju ove godine, skandinavski brend Muuto vratio se na scenu sa novom kolekcijom ključnih komada za naše enterijere. Od kuhinjskog stola, do spavaće sobe, u njihovoj najnovijoj ponudi ćete pronaći sve što vam je potrebno kako biste uneli topli ambijent u svoje minimalističko okruženje.

U novoj liniji možemo videti Beam stonu lampu koja mami svu našu pažnju svojim uglađenim dizajnom. Predstavljena u četiri nijanse – metalik srebrnoj, crnoj, zelenoj i boji ćilibara, ona će lako pronaći svoje mesto na vašem noćnom stočiću ili radnom stolu.

Kuke za kapute po kojima je Muuto brend poznat, Dot, dostupne su u čitavom nizu opcija, uključujući drvo, metal i keramiku. Ukoliko ste ljubitelji biljaka, slavni danski brend predstavio je Kink i Ridge vaze, koje će sa lakoćom kompletirati jedan šik prostor. Kolekciju finiširaju akcentni stolovi, ogledala, korpe i mnogo toga drugog.

Ukoliko želite da unesete predivni miris u svoj enterijer, predlažemo vam da otkrijete i novu MissoniHome kolekciju sveća.

MissoniHome lansira novu kolekciju sveća