Unesite čaroliju u svoj ambijent svećama

Normann Copenhagen brend predstavio je veličanstvenu kolekciju sa preko 300 fantastičnih predmeta…

Zasnovana na bogatoj istoriji slavnog zabavnog parka i bašte dugoj 175 godina, ova kolekcija nudi nam rasvetu, tekstile, parfeme za enterijer, figurice i kućne aksesoare. Za slavni brend, najvažniji element u kreiranju ove kolekcije bilo je “hvatanje duha” Tivolija u svim proizvodima, kako bi posetiocima čuvenog lokaliteta dali priliku da jedan njegov komadić ponesu sa sobom svojim domovima.

Tivoli kolekcija u sebi kombinuje najbolje od kulturnog nasleđa Danske i svih njenih dizajnerskih tradicija, obeležavajući sasvim novi trend. Ko god da je posetio Tivoli, potvrdiće izjavu da je on zaista posebno mesto. Prvobitno otvoren 1843.godine, ovaj zabavni park očarao je sve svoje posetioce. Normann Copenhagen uspeo je da transformiše stolove Tivolija, njegove boje, dezene i ikone u prepoznatljive svakodnevne proizvode.

Kako kažu iz slavnog brenda, Story svećnjak je savršeni komad koji savršeno opisuje Tivoli kolekciju. Njegov dizajn predstavlja reinterpretaciju originalnih uljanih lampi koje su se nalazile u Tivoli baštama, a koje su sada zamenjene modernim, LED opcijama.

Okrugle forme, razigrano obojeno staklo i osećaj komfora koji donosi treperava svetlost sveće, čine ga zaista šarmantnim dodatkom svakom enterijeru. Svećnjak se sastoji od obojene staklene kupole i baze koja je kreirana od čelika koji je oboložen mesingom.