Umesto novog auta Tesla lansira čaše za tekilu

Pre nekoliko godina, Tesla je odlučio da osim električnih automobila, treba da proizvodi i tekilu.

Bio je to deo talasa kroz industriju pića kada su The Rock, Džordž Kluni, Kendal Džener, Rita Ora i mnoge druge poznate ličnosti počele da lansiraju sopstvene brendove tekile. U 2020. godini, u asortimanu brendiranih Tesla dodataka pojavila se vrhunska Anejo tekila, lansirana u ograničenoj seriji. Tesla tekila je napravljena od 100% agave koja je odležala 15 meseci u francuskim hrastovim buradima, a zatim je flaširana u dizajnerske flaše u obliku munje koje su izrađene od ručno duvanog stakla.

Sada, za sve ljubitelje Tesla tekile, brend je lansirao specijalne čaše koje odgovaraju dizajnu njegove tekile.

Čaše za tekilu imaju trouglasti oblik inspirisan postojećom flašom tekile brenda. Za 75 dolara kupci će dobiti dve čaše i metalno postolje u koje su ugrađene – neobičan oblik ne dozvoljava da se postave ni na jednu površinu. Svaka čaša je visoka skoro devet centimetara i sadrži 45 mililitara pića.

„Uživajte u svom omiljenom piću uz set Teslinih čaša ograničenog izdanja. Inspirisana jedinstvenom siluetom Tesla Tekile, svaka čaša je dizajnirana sa ugaonim konturama i ugraviranim Tesla logoom. Ponosno izložite svoje stakleno posuđe na odgovarajućem metalnom postolju“, stoji u saopštenju na sajtu brenda. 

Luxury Experience