Ulepšajte svoj enterijer cvećem

Da li postoji nešto lepše od svežeg buketa cveća koje svojim mirisom ispunjava prostor u kom se nalazi, odvodeći vas u zemlju iz mašte, budeći u vama najromantičnije uspomene?

Cveće uz pomoć svog mirisa i izgleda menja jedan ambijent iz korena, u njega unosi specijalno značenje i dimenziju. Bilo da ste dobili buket cveća na poklon od voljene osobe ili ste ga kupili sami sebi sa željom da se podsetite odmora u Provansi ili bilo koje druge uspomene, morate priznati da je njegova uloga zaista magična.

Mousarris Studio, poznat po svojim skulpturnim komadima nameštaja, upravo je predstavio novu vazu koja je inspirisana čigrom kada se radi o njenom izgledu. Nazvana Svoura, ona predstavlja funkcionalni i razigrani kućni aksesoar koi će uneti interesantni izgled u svaki prostor u kom se nađe.

Dizajn Svoura vaze predstavlja moderni pristup klasičnoj vazi sa suptilnim i osvežavajućim vintage preokretom. Kreirana je upotrebom tehnologije 3D štampanja, sa inovativnim metodama livenja.

Kao što smo naveli, oblikovana je u formi čigre, predstavljajući tako jedinstvenu dekorativnu skulpturu. Vaza ima vitku bazu i gornji deo, zajedno sa širokim središtem. Kada je dekorisana cvećem, jednostavno je opčinjavajuća.

Ukoliko želite da ona postane deo vaše dekoracije, znajte da je već sada dostupna za kupovinu sa cenom od 200 €.