Ulepšajte svaki svoj dan mirisom

U ozbiljnoj situaciji, u kojoj pola sveta radi od kuće i sedi ispred ekrana svog računara po čitav dan odricajući se sopstvenog komfora, mir i spokoj su stvari koje zaista dobijaju na značaju…

Verovali ili ne, u postizanju mirnog stanja uma mogu nam pomoći mirisi, koji su daleko snažniji od reči i poseduju moć da nam u potpunosti promene raspoloženje, čak i kada nas obaveze guraju i sve snažnije pritiskaju uza zid, ne dozvoljavajući nam da udahnemo duboko. Kako biste osetili auru pozitivnosti i prihvatili lepotu mirisa u svakoj kriznoj situaciji, italijanski brendovi Poltrona Frau i Acqua di Parma su sarađivali i predstavili nam kućni difuzer koji naravno, nije sasvim običan.

AIROUND Home Diffuser i njegov prateći miris neće vam samo popraviti raspoloženje, već će vam pomoći da ostanete opušteni bez obzira na situaciju u kojoj se trenutno nalazite, poboljšavajući osećaj mira i vašu koncentraciju. Nastao kao delo Stine Gam i Enrika Fratesija, ovaj difuzer sastoji se od tela i eksterijera, a možemo reći da čak i vizuelno predstavlja pravi estetski melem za oči. Njegovo telo dolazi sa tehnološki naprednim elementima, dok je eksterijer kreiran od dva ručno šivena kožna diska, dostupna u četiri različite boje.

Kada se radi o njegovim tehničkim osobinama, difuzer može držati do tri mirisa u sebi odjednom: Milano, Buongiorno i Luce di Colonia, automatski ih ispuštajući. I ne samo to, kada niste kod kuće, možete njime upravljati pratećom aplikacijom za vaš pametni telefon. Aplikacija vam dozvoljava da sprovodite difuziju mirisa birajući gustinu i tip arome. Pored toga, dostupan je i kućni difuzer u istom kožnom kućištu, ali sa nešto manjim prečnikom, dok se vrlo lako može zakačiti za izduv ventilacije i pomoći vam da svaki svoj dan započnete na pravi način.