Učinite svaki obrok posebnim uz novu Hermes kolekciju posuđa Tressages Équestres

Više slika

Više slika

Izreka kaže, jelo se prvo jede očima i naučno govoreći, u tome ima neke istine.

Studije pokazuju da ono što vidimo ima dubok uticaj na našu percepciju i reakcije ponašanja prema hrani i piću. Kako poboljšati ukus obroka nego uz ekskluzivno i lepo posuđe? Nova Hermes kolekcija koja je upravo predstavljena će definitivno svaki naš obrok učiniti ukusnijim.

Pored klasičnih Hermes modnih dodataka koji su često veoma poželjni, kolekcija kućnih aksesoara francuskog luksuznog brenda takođe je veliki hit. Nova kolekcija posuđa Tressages Équestres kombinuje modernost sa finoćom. Osvrćući se na konjičke korene brenda, kolekcija prepliće elemente jahanja sa klasičnim dodacima za ručavanje.

U kolekciji od 27 delova, nalazi se i deset novih kreacija. Izrađena od kaolina, finog porcelana, kolekcija postaje tabula rasa za dizajne pariske umetnice Virdžinije Jamin. Saradnica francuske kuće luksuznog dizajna više od 20 godina, Jamin debituje na Hermes posuđu sa kolekcijom Tressages Equestres nakon što je primenila svoje dizajne na preko trideset Hermes svilenih marama. Kroz linearne i apstraktne linije, svaki komad posuđa ima jedinstvenu zapreminu i teksturu. Kolekcija se poigrava živim nijansama poput limun žute i mente u kontrastu sa plavom i prirodnim nijansama vlakana i kože.

Ponuđena u različitim veličinama, kolekcija je pogodna za svaku situaciju i nudi dobro izbalansiran izgled na stolu. Kombinujući geometrijske oblike naglašene svetlim bojama na vrhu porcelanske bele osnove, komadi ostaju elegantni i prikladni za bilo koju vrstu večere.

Luxury Experience