Tom Dixon predstavlja Bump kolekciju inspirisanu laboratorijskim aparatom

Na tržištu postoji različiti broj umetničkih dela napravljenih od stakla, ali staklene vaze su jedna od najpopularnijih stavki među njima...

One dolaze u različitim oblicima, veličinama i dizajnima kako bi se uklopile u različite potrebe vlasnika kuća. Tom Dixon, britanski luksuzni brend, predstavio je staklene vaze i keramiku kakve do sada niste videli.

Inspirisana laboratorijskim aparatom, ova kolekcija uključuje vrč, visoke čaše, kratke čaše, čajnik i šolje za čaj. Nazvana Bump, serija minimalističkih, borosilikatnih oblika dizajnirana je da služi kao ritualni instrument za svakodnevno piće i gostoprimstvo. Pažljivo ručno izrađena sa suptilnim nivoima roze i sive poluprovidnosti, Bump takođe pruža elegantan pristup umetnosti aranžiranja cvetova i pripremanju čaja.

Kolekcija istražuje instrumente i hemijske reakcije, a odražava konične, sferične i cevaste građevinske blokove s kojima će vlasnici kuća rado igrati. Prema brendu, "svaka vaza ima za cilj da istraži odnos između prostora i objekta putem kontrastne interakcije između transparentnosti i neprozirnosti, geometrijskog i organskog, krhkog i čvrstog". Rezultirajući komadi su vizualno privlačni i praktični istovremeno.

Bump vaza teži 0.5 kg i dolazi s garancijom od 12 meseci, a izrađena je od duvanog stakla. Boja vaze se menja tokom vremena zbog karaktera materijala, što dodaje ekscentričan dodir životnim prostorima zbog svog kontrastnog efekta.

 

Ovi prelepi komadi dekoracije za dom mogu stajati na policama i komodama, čineći vaš dom atraktivnim. Limitirano izdanje vaza Bump možete kupiti putem zvaničnog sajta po ceni od oko 230 dolara.

Luxury Experience