Tiffany & Co. predstavlja kolekciju sveća inspirisanu dragim kamenjem

Više slika

Više slika

Da li imate sklonost ka mirisnim svećama koje izgledaju dobro kao što mirišu?

Ukoliko je odgovor potvrdan, obavezno pogledajte novu kolekciju sveća Tiffany & Co. koja će svojim dizajnom, ali i mirisom ulepšati svaki prostor. Tiffany Facets kolekcija je inspirisana posvećenošću kuće svetu ljubavi i izuzetnim dijamantima.

U pokušaju da to odraze, posude za sveće visoke 12 cm imaju fasetiranu siluetu. Takođe dolaze u različitim nijansama kao oda legendarnom dragom kamenju u boji. Postoji šest sveća koje možete izabrati, od kojih svaka nudi jedinstveno mirisno iskustvo.

Prva u kolekciji, „1837 Candle“ se može pohvaliti zemljanom mešavinom balzama od jele i pačulija za oživljavanje čula. Preuzevši ime po godini osnivanja kompanije Tiffany & Co., dolazi u staklu safirne boje. „All Gold Everything“ sveća žute boje stvara glamurozan ambijent zajedno sa fuzijom crne ribizle i ručno biranih esencija šafrana. Za one koji žele da ostvare trajnu vezu, ispunite svoj prostor svećom „About Love“. U staklu ružičastih tonova, odlikuje se privlačnom kombinacijom dragocenog ouda i obnovljenog kedrovog drveta. Ako ste obožavatelj „Tiffany Blue“ ne propustite sveću „Blue Is The Colour Of Love“. Predstavljena u teglici u boji tanzanita, očaraće vas mirisom cvetova narandže sa oštrinom đumbira.

Tu je i sveća „The House of Tiffany Candle“ u staklu sa nijansama cavorita koji oživljava ukus dizajnerske kuće. Senzualna kompozicija kombinuje anđeosku esenciju sa vanilom sa Madagaskara sertifikovanog porekla. Na kraju, u posudi boje morganita, "57th & Fifth Candle" dočaravaju sjaj znamenite adrese u Njujorku. Očaravajući dimljeni koktel kombinuje ilang, kedar i sandalovinu.

Po ceni od 455 dolara, svaka sveća Tiffany Facets nudi do 40 sati sagorevanja, zajedno sa odgovarajućim poklopcem koji sprečava taloženje prašine na površini.

Sve sveće su sada dostupne na sajtu brenda Tiffany & Co.

Luxury Experience