Terrazzotech: Inovacija u keramici inspirisana italijanskom tradicijom

Više slika

Više slika

Materijal postaje glavni akter u novoj kolekciji tehničkog porcelana, Terrazzotech.

Dugogodišnja tradicija Casalgrande Padane u svetu istraživanja i eksperimentisanja, specifični i napredni proizvodni procesi, bogato tehničko znanje sakupljeno tokom više od 60 godina rada, omogućili su stvaranje nove kolekcije tehničkog porcelanskog kamena Terrazzotech. Ovo je keramički proizvod sa izvanrednim mehaničkim i funkcionalnim svojstvima koji podseća na 'terrazzo alla veneziana', podnu oblogu sa vekovima istorije i jednu od najoriginalnijih kreacija italijanske zanatske tradicije.

Nova kolekcija je predstavljena u šest različitih boja sa prirodnom, poliranom i protivkliznom Bocciardata završnom obradom, i dostupna je u tri formata različite debljine. Celokupan vizuelni doživljaj proizilazi iz kombinacije različitih oblika i dimenzija koji zajedno čine moderan i dinamičan mozaik.

Upotrebom specijalne tehnologije omogućena je izuzetna otpornost, što čini pločice Terrazzotech idealnim izborom za oblaganje podova i zidova u javnim i komercijalnim prostorima, gde su izložene velikim naporima i riziku od habanja, ili u industrijskim prostorima poput hemijskih laboratorija.

Casalgrande Padana pločice su potpuno nepropusne, a poseban tretman Bios Antibacterial® osigurava da su otporne na fleke, bakterije, buđ i druge nečistoće.

Terrazzotech nudi homogenu boju i strukturu, pružajući konzistentan izgled bez obzira na eventualna oštećenja površinskog sloja. Pločice su takođe otporne na vlagu, mraz, vatru i ekstremne temperaturne promene, čineći ih idealnim rešenjem za različite komercijalne, industrijske i javne prostore.

Ova kolekcija je takođe idealna za uređenje doma sa stilom i ličnim pečatom. Zahvaljujući protivkliznoj površini, moguće je postići estetski kontinuitet između podova i zidova za stvaranje jedinstvenih vizuelnih efekata.

Nova serija keramičkih površina nudi raznolikost u dizajnu gde svaka pločica ima svoj jedinstven izgled. Sve ove pločice su izuzetno svestrane i funkcionalne, sastavljene isključivo od prirodnih sirovina, ekološki prihvatljive i potpuno reciklabilne, otporne na alergene, bakterije i vatru, pružajući univerzalnu primenu u najrazličitijim uslovima, redefinišući buduće prostore.

Luxury Experience