Swarovski praznični ukrasi

Više slika

Više slika

Swarovski brend zvanično otvara prazničnu sezonu, otkrivanjem svoje ekskluzivne kolekcije ukrasa, baš kao što rade svake godine…

Ovog puta, austrijski proizvođač kristala, poznat po fenomenalnom nakitu i časovicima, predstavlja nam praznične ukrase, koji su dobili različite oblike, koji će savršeno akcentovati prazničnu atmosferu u vašem domu. Ova kolekcija nam je savršeni nagoveštaj da je pravo vreme za ukrašavanje jelke i naših enterijera, u duhu predstojećih praznika.

Trio prazničnih ukrasa Swarovski brenda, koji se prodaju u kompletu, daće prazničnu iskru vašem domu. Deo ovog seta su ručno rađena staklena kugla sa sečenom figurom anđela u svojoj unutrašnjosti, ručno rađeno praznično zvono i predivna kristalna 3D zvezda, sa srebrnim tonovima. Sva tri predmeta mogu krasiti vašu jelku, ako ih okačite satenskim tračicama.

Oni koji vole lepo dekorisane domove tokom cele godine, a ne samo tokom praznične sezone, uživaće u prazničnom setu, koji sadrži tri popularna Swarovski izdanja – ukras, godišnje izdanje i ukras u obliku kugle.

Ukras koji je ekskluzivno dostupan ove godine je Anđeo. Swarovski brend je spremno dočekao prazničnu sezonu sa ovim novim detaljima, a ukras u obliku anđela napravljen je od prozirnog kristala, sa velikom količinom pažnje posvećenom detaljima. Uz njega ide i satenska traka, pa tako može biti pravi simbol mira i harmonije na vašoj jelci.

Luxury Experience