Swarovski praznični ukrasi

Swarovski brend zvanično otvara prazničnu sezonu, otkrivanjem svoje ekskluzivne kolekcije ukrasa, baš kao što rade svake godine…

Ovog puta, austrijski proizvođač kristala, poznat po fenomenalnom nakitu i časovicima, predstavlja nam praznične ukrase, koji su dobili različite oblike, koji će savršeno akcentovati prazničnu atmosferu u vašem domu. Ova kolekcija nam je savršeni nagoveštaj da je pravo vreme za ukrašavanje jelke i naših enterijera, u duhu predstojećih praznika.

Trio prazničnih ukrasa Swarovski brenda, koji se prodaju u kompletu, daće prazničnu iskru vašem domu. Deo ovog seta su ručno rađena staklena kugla sa sečenom figurom anđela u svojoj unutrašnjosti, ručno rađeno praznično zvono i predivna kristalna 3D zvezda, sa srebrnim tonovima. Sva tri predmeta mogu krasiti vašu jelku, ako ih okačite satenskim tračicama.

Oni koji vole lepo dekorisane domove tokom cele godine, a ne samo tokom praznične sezone, uživaće u prazničnom setu, koji sadrži tri popularna Swarovski izdanja – ukras, godišnje izdanje i ukras u obliku kugle.

Ukras koji je ekskluzivno dostupan ove godine je Anđeo. Swarovski brend je spremno dočekao prazničnu sezonu sa ovim novim detaljima, a ukras u obliku anđela napravljen je od prozirnog kristala, sa velikom količinom pažnje posvećenom detaljima. Uz njega ide i satenska traka, pa tako može biti pravi simbol mira i harmonije na vašoj jelci.