Swarovski lansira Betmobil u verziji od crnih kristala

Od likova iz crtanih filmova, preko superheroja, Swarovski brend je podario svoj kristalni dodir velikom broju predmeta…

Nastavljajući tu tradiciju, slavna marka je skoro predstavila neverovatni kristalni Betmobil, koji je dizajniran kao vrhunska replica i definitivno će oduševiti sve okorele fanove DC univerzuma.

Opisana kao dekorativni predmet na zvaničnom sajtu Swarovski brenda, dragocena kristalna figura definitivno nije namenjena za igru. Napravljena je od totalno crnih Swarovski kristala i smatra se “must-have” komadom svih strastvenih kolekcionara i savršenim poklonom za jednog od njih. Ekskluzivni komad dugačak je šest inča i dobio je čak 473 facetirana ugla, zajedno sa zaobljenim točkovima.

Naravno, nismo iznenađeni činjenicom da Swarovski Betmobil ima visoku cenu, koja ioznosi 599 dolara. Ipak, ovo nije najekskluzivnije Betmen vozilo koje će oni proizvesti. Nešto ranije, slavni brend je predstavio ultra luksuzni Betmobil od 10 inča, sa cenom od 11.500 dolara, koji je dekorisan sa preko 16.000 individualnih kristala i kreiran je kao ograničeno izdanje.

Što se najnovije verzije tiče, ona je dostupna za kupovinu preko sajta slavnog brenda.

 

Luxury Experience