Stone Anthology Wallpaper - Proslava lepote mermera na održiv način

Stone Anthology je prva digitalna tapeta kreirana od strane Nataše Maksimović, umetnika u radu sa mermerom...

Njena kolekcija predstavlja proslavu geološke raznolikosti naše planete, ističući neverovatnu lepotu koja se može pronaći u prirodnom svetu. Ova kolekcija predstavlja održivu alternativu skupocenom kamenu, pružajući vam uživanje u njegovoj lepoti bez uticaja na životnu sredinu.

Komadi mermera iz Stone Anthology kolekcije su pažljivo čuvani i prikupljani od strane umetnice tokom poslednjih pet godina, pri čemu svaki komad potiče iz neke prethodne kreacije, sadržeći u sebi uspomenu na projekat i trenutak stvaranja.

Vremenom, Nataša je pažljivo kurirala ove pojedinačne komade, birajući i aranžirajući ih da formiraju umetnička dela većih razmera. Proces kuriranja uključuje razmatranje različitih faktora kao što su vizuelna estetika, tematske palete boja i narativni tok uzoraka.

Dostupne su dve varijante boja: Anthology I je usredsređena na plave, roze, nežne žute i lavanda tonove. Ove glavne boje su dopunjene teksturama zelenih, narandžastih i sienna smeđih boja. Anthology II je usredsređena na zelene, ljubičaste, lavanda, roze i žute boje dopunjene teksturama plavih, narandžastih i sienna smeđih boja.

Oba seta se igraju sa ovim poznatim teksturama boja i uzoraka. Dizajnirani su da se primenjuju kao pojedinačni setovi ili se mogu mešati kako bi se kreirala šira varijanta uzoraka u projektima većih razmera. Ova fleksibilnost omogućava kreativni eksperiment i prilagođavanje.

Više informacija možete pronaći na natmaks.com

Luxury Experience