Savršenstvo porcelana: Louis Vuitton predstavlja raskošnu kolekciju posuđa

Više slika

Više slika

Od 1854. godine, Louis Vuitton se etablirao kao važno ime u svetu luksuzne robe, što se pripisuje njegovim savršenim dizajnima u kolekcijama kožne galanterije, odeće i aksesoara.

Sada, najveći svetski luksuzni brend predstavlja svoju debitantsku kolekciju koja sadrži porcelansko posuđe, čaše i bokale koje oličavaju posvećenost kuće luksuzu.

Louis Vuitton otkriva tri jedinstvene linije koje ne samo da slave, već i redefinišu l’art de vivre, ili umetnost življenja, u udobnosti vašeg doma. Kolekcija koja je i funkcionalna i dekorativna uključuje dizajne koji mešaju tradicionalni i savremeni duh brenda i omogućava vam da unesete bezvremensku eleganciju na svoj trpezarijski sto.

Posuđe Monogram Flower Tile ima tradicionalne plavo-bele uzorke koji naglašavaju jednostavnost i bezvremensku eleganciju brenda. Izrađena od ekstra belog porcelana kolekcija sadrži tanjire, činije, tacne za desert, setove za čaj i šoljice za kafu – sve ukrašeno kultnim cvetnim uzorkom Monograma Louis Vuitton brenda.

Pored posuđa od porcelana kolekcija uključuje ručno izrađene čaše Twist Glass Louis Vuitton, proizvedene na ostrvu Murano koje osiguravaju savršeno iskustvo pijuckanja. Dizajnirane u obliku vrtloga koji se uzdiže iz cveta Monograma na dnu čaše, ovaj izbor donosi umetničku dimenziju staklenom posuđu. Čaše su dostupne u prozirnim bojama kao što su nijanse kristala, ćilibara, smaragda, venecijanskog rubina i safira.

Flower Carafes bokali savršeno se kombinuju sa Twist čašama. Napravljeni od istog materijala kao i čaše, imaju Monogram cvet u svom dnu sa delikatno ugraviranim rečima „Louis Vuitton Paris“. Bokali iz kolekcije su dostupni u istim bojama kao i čaše koje je stručno izradio poznati venecijanski duvač stakla Simone Ćenedese.

Kolekcija posuđa Louis Vuitton je sada dostupna u odabranim Louis Vuitton prodavnicama i na sajtu louisvuitton.com.

Luxury Experience