Savršeni stoni sat za ljubitelje Betmena

Ukoliko ste ljubitelj Betmena i njegove mračne estetike, imamo pravu stvar za vas…

Kross Studio je kreirao Batmobile stoni sat, koji je kreiran na osnovu 1989 Batmobile automobila, a predstavlja vrhunski kolekcionarski komad, koji će ceniti svi ljudi koji uživaju u besprekornom kvalitetu izrade i istoriji filma. Bilo da ste ljubitelj Betmena ili ne, sigurni smo da ovom stonom satu možete pronaći posebno mesto u svom domu. Sat dolazi sa 12 komponenti, 115 delova tela i 397 delova mehanizma. Poređenja radi, tipični mehanizam ima 130 komponenti.

Pored toga, frekvencija sata je 21.600 bph. Sat je dugačak 12 inča, dok je njegovo telo većim delom napravljeno od crno obojenog aluminijuma. Mehanizam sata se ručno navija, a nudi rezervu energije u trajanju od 30 dana. Sate i minute predstavljaju dva horizontalna cilindra, dok se vertikalni regulator nalazi u turbini.

Sat takođe dolazi sa zatamnjenim prozorima, koji vam daju mogućnost da zavirite u unutrašnjost mehanizma, dok pored toga sadrži i specijalni ključ. Na kraju, možemo reći da će ovaj sat biti proizveden u samo 100 komada, sa cenom od 29.900 dolara.