Savršeni detalji za savršeni ambijent

Baš kao što je to slučaj sa odevnim kombinacijama, aksesoari, sitnice i detalji su ono što ih može preneti na sasvim novi nivo...

Koliko god da je jedna odevna kombinacija spektakularna, bez odgovarajućeg aksesoara ona nikako ne može biti kompletna. Bez detalja, ona ostaje prazna i nedovršena, jer upravo te sitnice predstavljaju oličenje našeg ličnog stila, modnog izbora i svega onoga što volimo i želimo da pokažemo čitavom svetu. Ako se vodimo maksimom da je "Moda je ono što vam dizajneri ponude četiri puta godišnje. Stil je ono što izaberete,“, kako je jednom izjavila Loren Haton, moramo priznati da aksesoari sačinjavaju samu srž priče o našem stilu.

Upravo na taj isti način, jedna prostorija ne može biti kompletna bez sitnica koje će je podići na novi nivo i koje će učiniti da se razlikuje od svih drugih, ma koliko inače slična bila. Maleni detalj u formi ukrasa ili funkcionalnih komada, na jedinstven način može ankerisati prostor i pretvoriti ga iz bezizražajnog u zaista uglađen, spektakularan, elegantan ili sofisticiran.

Kompanija Buster + Punch iz Londona je londonska modna marka, koja je posvećena ulepšavanju naših enterijera na unikatan način. Oni koriste retke, čvrste metale, kako bi proizveli neverovatne komade za svakodnevnu upotrebu, koji neretko pomeraju granice mogućeg.

Ova kompanija iza sebe ima jedinstvenu priču: pre nego što su se posvetili uzdizanju enterijera na viši nivo svojim kreacijama, oni su u jednog garaži u istočnom Londonu proizvodili motore po meri. Njihova ljubav prema retkim metalima odvela ih je na interesantno putovanje koje je krunisano neverovatnim detaljima za naše domove.

Od sijalica, preko potenciometara i lustera, pa sve do kvaka i ručki na ormarićima, ovaj veličanstveni brend konstantno kreira inovativne kolekcije sa nezaboravnim detaljima dizajna. U svojim tvorevinama, oni su inspirisani modnom stranom Londona, kao i kulturom, supkulturom i muzičkom scenom, pa samim tim, Buster + Punch neretko sarađuje sa uličnim umetnicima, majstorima iz sfere motora i modnim dizajnerima, kako bi svojim kolekcijama podarili zdravu dozu specifičnog stava.

Osnivač brenda je Masimo Baster Minale, koji je po zanimanju arhitekta i industrijski dizajner, a koji je svoje iskustvo stekao ostavljajući dašak svoje magije u brojnim slavnim brendovima, da bi nakon toga odlučio da se upusti u avanturu i krene u potragu za svojom strašću: „Radio sam kao arhitekta dan za danom, dok sam u večernjim satima proizvodio motore. U garaži u istočnom Londonu, sam sebe sam naučio kako da transformišem vintage motore u unikatne modele. Sve delove sam pravio od početka pa do kraja i počeo da prodajem svoje kreacije. Ipak, s obzirom na to da sam arhitekta, ubrzo sam dobio brojne narudžbine za kućne detalje i aksesoare, pa sam se upustio u taj neizmerni univerzum.“.

Stvarajući aksesoare po porudžbini, unikatne i elegantne, ovaj brend nam je dao mogućnost da svaki kutak svog doma pretvorimo u svoje lično skrovište stila i sofisticiranosti. Kompanija Mermeta u svojoj ponudi ima veliki izbor komada sa potpisom ovog brenda, a vi ih možete videti na njihovom sajtu, www.mermeta.rs ili u njihovom prodajnom salonu koji se nalazi u ulici Omladinskih brigada 86E/lok. 2,West 65 u Beogradu.

Posetite ih otkrijte sasvim drugačiji univerzum detalja...