Savršena kafa iz savršene šoljice

Nezadovoljni kreiranjem savršene šoljice za kafu, Deviehl kompanija podigla je iskustvo uživanja u kafi na sasvim novi nivo…

Deviehl, genijalna kompanija koja stoji iza savršene i unikatne šoljice za kafu, udružila se sa brendom Ross Kopi, koji su napravili najdragoceniju vrstu kafe, kako bi zajedno osmislili ultimativno iskustvo uživanja u kafi. Iskustvo uživanja u jednom gutljaju divlje Luwak kafe iz Deviehl šoljice, nateraće vas da zavolite kafu ako je do sada niste voleli, ili da u potpunosti padnete pod njene čari.   

Kao deo saradnje, Deviehl i Ross Kopi predstavljaju ekskluzivni set ograničenog izdanja, koji sadrži prilagođenu Deviehl Cocobolo šoljicu za espresso kafu, sa 200 g Ross Kopi internacionalno cenjene sumatranske Luwak kafe.

Kako kaže Džonatan Štraus, su-osnivač Deviehl kompanije: “Besprekorna pažnja posvećena detaljima, koju gaji Ross Kopi kompanija, ne samo da proizvodi idealnu kafu, već je u potpunosti u skladu sa principima fer poslovanja i očuvanja životne sredine, što mi jako cenimo”.

“Posvećeni smo kreiranju apsolutno najbolje kafe sveta”, dodao je predsednik Ross Kopi kompanije, Metju Ros. “Luwak kafa sa Sumatre je delikatna, retka i idealna. Ispijanje ove idealne kafe iz savršene Deviehl šoljice je nešto što predstavlja pravo uživanje. Da biste uvideli o čemu pričamo, morali biste sami to da iskusite.”

Deviehl Ross Kopi set dostupan je u Harrodsu u Londonu i u vodećim buticima luksuzne industrije. 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living