Savršen dodatak prazničnoj dekoraciji – murali koji se mogu skinuti

Kako se zima spušta nad gradove, ulice i domovi postaju čarobni sa iskričavim svetlima i prazničnom dekoracijom...

Praznici su idealna prilika da svoj dom pretvorimo u toplo i privlačno mesto, mesto gde se tradicija i savremeni trendovi susreću. Upravo u ovom duhu, praznični murali koji se mogu skidati predstavljaju savršen način da dodate jedinstveni i personalizovani dodir vašem domu tokom božićnih praznika.

Dekorisanje za Božić i zimske praznike ne mora biti ograničeno na tradicionalne ukrase kao što su jelke, venci i božićne lampice. Za one koji žele da naprave korak dalje u prazničnom dekorisanju, Wallsauce.com nudi ultimativno rešenje u obliku božićnih murala koji se mogu skinuti.

Bilo da želite da kreirate Deda Mrazovu kuću za decu ili da budete domaćin trendi zabava, podignite svoju božićnu dekoraciju na potpuno novi nivo. Od snežnih breza do folklornih uzoraka, izaberite iz preko 60 dizajna koji će uneti magiju praznika u vaš dom.

Dostupni za naručivanje na tapetama koje se mogu lepiti i skidati, ovi božićni murali su savršeno privremeno rešenje za stvaranje impresivne praznične dekoracije. Jednostavno izaberite omiljeni dizajn, unesite svoje dimenzije i odaberite opciju tapeta koje se lepe i skidaju.

Kada vaš mural prilagođen dimenzijama stigne, samo osigurajte da je vaš zid gladak i čist, odlepite poleđinu i zalepite svaki panel na zid. Ako ikada poželite da ga uklonite, jednostavno ga skinite i vidite kako se vaš zid vraća u prethodno stanje.

Unesite božićnu magiju u svoj dom sa muralom sa prazničnim motivima i stvorite savršenu atmosferu za praznike.

Luxury Experience