Sahrai Milano: luksuzni tepisi za vaš enterijer

Više slika

Više slika

Sahrai Milano, lider u industriji luksuznih tepiha, poznat je po inovativnom pristupu i posvećenosti istraživanju novih granica dizajna...

Brend, vođen strašću za najrafiniranijim tepisima, stvara umetnička dela koja odaju počast persijskoj kulturi i tradiciji, a istovremeno gledaju ka budućnosti kroz stalna istraživanja materijala, tehnika proizvodnje i stilova.

Najnovije kolekcije Sahrai Milano tepiha, kao što su Noor Collection i Underwaterlife Collection, donose lepotu prirode u vaše enterijere. Inspirisani prirodnim elementima, ovi tepisi predstavljaju suštinu slobode i senzibilnosti. Na primer, novi Bloom Rug ručno je tkan od svile i prikazuje realistične ljiljane, dok Pretty Shell i Wild Oyster tepisi predstavljaju izuzetne morske lepote. Bonsai Rug ilustruje japansku umetnost gajenja drveća, sa delikatnim pastelnim bojama i najfinijim teksturama koje personifikuju raskoš prirode.

Riviera Collection je nova kolekcija koja se fokusira na morsko okruženje i enterijere jahti. Kombinacija inovacije i mašte ključ je za kreiranje tepiha koji prate najnovije trendove. Tepisi iz ove kolekcije, nazvani po morskim bogovima, dizajnirani su da stvore sofisticiranu morsku atmosferu i osvežavajuću estetiku, sa raznovrsnim nijansama plave i prirodnih boja.

Sahrai Milano nastavlja svoj napredni inovativni rad kroz saradnju sa italijanskom dizajnerskom firmom Pininfarina. Zajednička vizija omogućila je stvaranje nikad ranije viđenih tepiha. Materia Collection sadrži progresivni dizajn za ljubitelje prestižnih inovacija, koristeći inventivne materijale kao što su drvo, karbonska vlakna i svetleći umeci. Ovi novi tepisi, poput Pura, Luce i Acqua, ručno su tuftani od bambusove svile i vune, i predstavljaju vrhunac grafičkog dizajna i ručnog zanata.

Sahrai Milano se zalaže za razvoj različitih projekata koji kombinuju inovaciju i održivost radi zaštite životne sredine. Najnovija Outdoor Collection koristi polipropilen, materijal koji je ekološki prihvatljiv, izdržljiv i potpuno reciklirajući. Brend je takođe uveo inovativna vlakna poput PET, jute i poliranog pamuka u svoje unutrašnje kolekcije, održavajući izuzetnu mekoću i izdržljivost svojih tepiha uz odgovoran proces proizvodnje.

Sahrai Milano teži da stvori okruženja koja su estetski privlačna i funkcionalna. Njihovi tepisi nisu samo dekorativni elementi, već su pažljivo izrađeni da poboljšaju atmosferu svakog prostora. Od minimalističkih geometrijskih oblika do raskošnih floralnih motiva, svaki tepih je rezultat pažljivog razmatranja i umetničke vizije, pružajući jedinstveni doživljaj svakom enterijeru.

Sahrai Milano nastavlja da inspiriše i fascinira svojom posvećenošću kvalitetu, inovaciji i održivosti, donoseći najfinije luksuzne tepihe u domove širom sveta.

Luxury Experience