Ručno izrađeni gramofon od 44.000 dolara

Ukoliko biste imali 44.000 dolara viška – da li biste kupili luksuzni BMW sedan ulaznog nivoa ili ekskluzivni gramofon koji je Pjer Rifo dizajnirao za Saint Laurent?

Pa, ukoliko je vaš odogovor gramofon, imamo savršene vesti za vas. Ovaj unikatni, kolekcionarski predmet, idealan je za ljude koji uživaju u lepšoj strani života. Pjer Rifoov gramofon je deo Rive Droite kolekcije, koja je poznata po ekskluzivnim komadima, kao što je umetnička knjiga od 25.925 dolara, Zai skije od 8.840 dolara ili skejtbord od 3.025 dolara koje u potpunosti prekriven zlatnim listićima.

Najnoviji umetnički predmet vredan divljenja koji na sebi nosi potpis ovog brenda, ručno je izrađen od mermera, dok su i sve njegove komponente nastale kao ručni rad, što ga čini neverovatnim komadom muzičke opreme.

Pjer Rifo dizajnira gramofone za svoju klijentelu opsednutu muzikom od 1984.godine i tačno zna šta bi bilo ostvarenje snova za audiofila koji obožava Saint Laurent. Napravljen na grandioznoj bazi od mermera, svaki element ovog gramofona je ručni rad, čime je osiguran idealni balans i preciznost, koji će vas koštati skoro 44.000 dolara, uz dodatni trošak puta u Pariz, jer ga je samo tamo moguće kupiti.