Putovanje kroz prirodu: Glamora predstavlja Creative Collection Chapter XIV

Više slika

Više slika

Creative Collection je stalna i kontinuirana linija brenda Glamora, koja svake godine postaje bogatija dodavanjem novog poglavlja punog svežih predloga…

Višedimenzionalna i u neprekidnoj evoluciji, Creative Collection je rezultat međunarodnih istraživanja sprovedenih kako bi se identifikovali novi stilski kodovi, a zatim interpretirali koristeći karakterističnu interdisciplinarnu osetljivost Glamora. Kolekcija je dostupna u dva završna premaza: GlamDecor, vinilna zidna obloga koja pojačava dizajn teksture kroz delikatan efekat tkanine, i GlamTrace, netkana zidna obloga od prirodnih vlakana koja maksimizira slikarski element zahvaljujući karakteristikama sličnim ručno rađenom papiru.

Chapter XIV

Novo Poglavlje XIV ove kolekcije predstavlja metaforično putovanje duž reke, gde priroda oko nas teče u intimnoj naraciji sećanja. Kroz 36 motiva, kolekcija zidnih obloga evocira tihi dijalog između vode i mirne esencije prirode, šuštanje lišća dok brod prolazi, pera koja se nalaze na površini, dodir svetlosti u zoru, nudeći sanjarsku viziju rečnog pejzaža koja nadmašuje stvarnost u ličnijem razmišljanju.

Chapter XIV je poziv na ponovno otkrivanje emocionalne veze sa prostorima koje naseljavamo i reinterpretaciju igre između površine, boje i teksture, prevazilazeći tradicionalna ograničenja zidnih obloga. Sa svojom raznovrsnošću motiva, modula i opcija boja, ova kolekcija je idealna za okruženja koja zahtevaju visoke estetske i funkcionalne standarde, kako privatna tako i javna, poput kancelarija, hotela i zdravstvenih ustanova.

Osnovan 2010. godine, Glamora brend prevodi svoje italijansko iskustvo u jedinstvene tapete. Prilagođene zidne obloge omogućavaju dizajnerima enterijera i arhitektama da prenesu željeni identitet i atmosferu u svaki enterijer. Vrhunski materijali, jedinstveni uzorci i sofisticirane palete boja definišu etos i estetiku brenda.

Luxury Experience