Provedite predstojeće praznike uz mirisne sveće La Collection Privee Christian Dior

Više slika

Više slika

Verovali ili ne, novogodišnji i božićni praznici su pred nama.

Ponekad, sve što nam treba da praznici budu što ugodniji je poklon koji je podjednako šik i lepog mirisa. Na primer, predmeti iz kolekcije Dior Beauty La Collection Privee Christian Dior Holiday 2023.  

Zapanjujući set La Collection Privee sadrži tri mirisne sveće. Iako su sve u boji zlata, jedna od njih je dodatno poboljšana ilustracijom umetnika Pjetra Rufa. U kolekciji vas očekuje sveća “30 Montaigne“ sa mirisnim začinima, senzualna mešavina ruže i ambra probudiće vaša čula kada zapalite sveću „Amber Nuit“, dok će vas topla i sofisticirana mešavina "Saint Honore" sveće očarati. Svaka sveća dolazi u veličini od 85 g koja nudi do 20 sati gorenja.

Pored očaravajućih mirisa, Dior predlaže da unesite Dior „art de vivre“ u svoj dom pomoću seta La Collection Privee Art Of Living. Trio od „30 Montaigne“ mirisnih sveća dolazi sa ručno izrađenim svećnjacima za stvaranje igre senke i svetlosti. Tri veličanstvena porcelanska litofana, kreirana su u partnerstvu sa luksuznim dobavljačem porcelana iz Limoža Maison Bernardaud.

Na kraju, pogledajte ultra-ekskluzivni advent kalendar, "La Malle Des Rêves" koji obećava da će vam omogućiti odbrojavanje do Božića u spektakularnom stilu. Kalendar je inspirisan amblematičnom adresom 30 Avenue Montaigne, a vrhunska drvena kreacija je izvanredna riznica koja sadrži 24 fioke koje se otvaraju i otkrivaju Dior ikone u punoj veličini.

U advent kalendaru možete očekivati izbor La Collection Privee mirisa i mirisnih sveća, kao i šminku i proizvode za negu kože iz luksuzne Prestige linije. Vredi napomenuti da je lansirano samo 220 komada dostupnih širom sveta.

Da li ste spremni da proslavite najlepše doba godine sa ovim mirisnim kreacijama? Za više informacija posetite DIOR.com

Luxury Experience