Proputujte čitav svet iz udobnosti svog doma

Sa smenom godišnjih doba, svako od nas oseća potrebu da svoj dom prilagodi vremenskim prilikama izvan njega...

Tako, tokom jeseni i zime, iz ormara vadimo pažljivo spakovanu ćebad, vunene prekrivače i zaboravljene lampe, okrećemo se mirisima cimeta i karanfilića, uživajući u kuvanom vinu i toploj čokoladi. Tokom proleća i leta, sa druge strane, radije biramo mirise citrusa i one sveže note, koje će nas asocirati na dane provedene pored mora, osećaj soli u vazduhu i povetarac koji nam mrsi kosu, dok bezbrižno leškarimo pod suncem. Brojni brendovi pokušavaju da reprodukuju te sezonske mirise u svojim kolekcijama, kako bi nam približili prošlo vreme i stare uspomene, ili nas inspirisali da maštamo o avanturama koje su pred nama. U ponudi su sveće sa mirisom starinskih kolačića, pudinga od vanile, citronija i svega drugog što vam može pasti na pamet, a jedan od brendova koji baš to radi najbolje jeste diptique.

Nakon što su ranije ove sezone lansirali svoj novi parfem, diptique sada predstavlja svoju kultnu kolekciju City Candles, koja je dostupna za čitav svet. Njihove sveće iz ove kolekcije obično su dostupne za kupovinu samo u gradovima koje predstavljaju, ljubomorno čuvajući tajne i uspomene samo za sebe, dok se sada mogu kupiti iz svakog dela sveta.

Asortiman će na taj način krenuti na svojevrsno putovanje oko sveta, vodeći i nas sa sobom, kroz Pariz, London i Berlin, idući dalje prema Njujorku, Beverli Hilsu i Majamiju, završavajući svoju priču u Hong Kongu, Tokiju i Šangaju.

Čitavu kolekciju možete videti u našoj galeriji.