Probudite svoj enterijer tapetama

Ukoliko želite da podarite novi karakter svom enterijeru, jedan od najlakših načina za stvaranje drastično drugačijeg ambijenta, jeste promena boje zidova ili dodavanje tapeta…

Iako tapete zapravo nisu ništa novo i decenijama unazad imaju svoj verni klub obožavaoca, u današnje vreme one su nešto sasvim drugačije. Nekada su tapete bile obeležje stila i raskoši, da bi potom na par godina pale u zapećak i bile zamenjene zidovima pastelnih tonova, ali zapravo, nikada se nisu u potpunosti povukle sa scene.

Menjajući svoju ulogu u enterijeru, način primene i održavanja, tapete vam daju mogućnost da oslikate koju god scenu da želite, stvorite atmosferu ili ambijent koji potiču direktno iz vaše mašte ili sveta snova.

Tapete u poslednjih nekoliko godina postaju protagonista u modernim enterijerima, oslikavajući prizore iz srca džungle, dubine okeana ili tamnog svemira, akcentujući na najbolji mogući način sve ono što ih okružuje. Umesto pratećeg detalja, one su poprimile formu glavnog lika, zaduženog za karakter jednog prostora, koji uz njihovu pomoć postaje mnogo više od obične sobe, koja god njena funkcija bila.

Predstavljajući nam najnovije trendove iz ovog sveta, kompanija Wall & Deco je kreativna inspiracija koja besprekorno balansira dizajnom i funkcionalnošću, fotografskim hiperrealizmom i grafikom, istraživanjem i formalnom nesporednošću. U svojim kolekcijama, oni predstavljaju sasvim drugačiji pristup dekoraciji zidova, nudeći unikatne dizajne sa snažnim vizuelnim uticajem.

Pre 15 godina, Wall & Deco brend je lansirao svoju prvu kolekciju, kojom je odmah osvojio čitav svet. Nakon toga, njihova avantura u svetu mašte i dizajna kretala se brojnim stazama, koje su im podarile sasvim dovoljno inspiracije kojom nas svake sezone oduševljavaju. Njihove jedinstvene linije ispunjene su emocijama, koje izaziva duboka, vizuelna percepcija, koja čitavom konceptu podaruje unikatni način kreiranja atsmofere.

Bilo da želite da ulepšate svoj elegantni dnevni boravak i podarite mu dozu glamura, ili pak želite da podignete svoj kuhinjski ambijent na sasvim novi nivo, Wall & Deco u svom asortimanu ima odgovor za sve vaše potrebe. Spavaća soba i hodnici poprimaju sasvim novu energiju uz prisustvo ovih tapeta, dajući vam mogućnost kreiranja besprekornog okruženja, praktično pravljenog po meri. Nudeći jedinstvene dezene, koji se mogu kombinovati i uklapati, ovaj brend nam daje mogućnost stvaranja atmosfere koja je okarakterisana maštom, energijom i magijom.

Kompanija Mermeta u svom asortimanu poseduje i ponudu brenda Wall & Deco, koju možete istražiti posetom njihovog sajta, www.mermeta.rs ili prodajnog salona, koji se nalazi u ulici Omladinskih brigada 86E/lok. 2,West 65 u Beogradu, gde zajedno sa njihovim timom dizajnera možete doći do idealnog rešenja za vas enterijer iz snova.

Dopustite sebi uživanje u ambijentu o kom ste maštali…