Pristupačni luksuz – mermerne pločice kao glavni detalji ambijenta

Ove godine, unesite jedinstveni izgled mermera u vaš dom uz Deluxe Marble Effect pločice kompanije Walls and Floords…

Njihov novi Deluxe asortiman sastoji se od pločica sa unikatnim efektom mermera, koje isijavaju individualnim ličnostima, unoseći živahnost u vaš enterijer. Svaka pločica dobija specijalnu granularnu glazuru kako bi imala iluziju dubine, što je od krucijalnog značaja za stvaranje besprekornog vizuelnog efekta u svakom prostoru.

Ono što je esencijalno za njihov nepogrešivo autentični dizajn jeste njihovo porcelansko telo velikog formata sa pravim ivicama, zahvaljujući kom su sva mesta spajanja praktično neprimetna.

U skladu sa njihovom luksuznom privlačnošću su i njihova imena – Verdant, Lapis, Gold Leaf, Midnight i Obsidian. Unikat u kolekciji je pločica po imenu Panda, koja očarava svojim sjajnim efektom mermera. Zahvaljujući dramatičnim venama visokog kontrasta, ove pločice su stilska izjava koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a koja je inspirisana prirodnim Panda mermerom, koji je zaista traženi raritet.

Na kraju, možemo reći da sve Walls and Floors Deluxe pločice uspevaju da uhvate kontrast između boje i vena mermera, stvarajući tako pristupačnu repliku ovog prirodnog kamena, sa završnim detaljima visokog uticaja.