Pretvorite svoj dom u zemlju iz mašte uz pomoć tapeta

Jedan od najlakših načina za kreiranje drastične promene u jednom prostoru, jeste promena boje zidova ili dodavanje tapeta…

Iako nisu ništa novo i imaju svoj klub obožavalaca godinama unazad, tapete su u današnje vreme nešto sasvim drugačije. One oslikavaju koju god scenu da želite, daju vam mogućnost da stvorite ambijent iz mašte, bilo da se radi o prizorima iz džungle, tropskoj plaži ili dubinama svemira i okeana. Brojni brendovi su posvećeni kreiranju naprednih verzija tapeta, koje će vas oduševiti svojim šarmom i lepotom, a jedan od njih je WallPepper.

Oni nam upravo sada predstavljaju svoju najnoviju kolekciju Nuances, koja na interesantan način izražava moć boje, uz pomoć koje se prostori mogu definisati i prilagoditi, stvarajući pritom prave forme interakcije među zidovima, komadima nameštaja, predmetima i same funkcije prostorije. Veza između čoveka i prostora, takođe se zasniva na senzornoj percepciji boje.

Delikatni pastelni tonovi, nežne apstraktne teksture, nežna geometrija, šarmantni cvetni aranžmani i sugestivni akvareli, arhetipi vezani za žensku figuru sa vojim šarmom, neverovatne arhitekture i metropolitski pejzaži, sačijnavaju njihov asortiman.

Upotreba nijansi boje u dekoraciji enterijera je jedan od načina na koje se može uticati na raspoloženje, te se stoga, upravo tako funkcija jedne prostorije može poboljšati i naglasiti. Ukoliko se čitavoj priči dodaju i modularni efekti rasvete, nastaje ambijent, po savršenoj meri čoveka.