Predivna podna ogledala prenose obalu jezera u vaš enterijer

Ogledala su odličan način da dekorišete bilo koji enterijer i učinite da vizuelno izgleda prostranije.

Bez obzira da li su ogledala funkcionalna ili samo dekorativna, same njihove reflektujuće površine dovoljne su da unesu život u prostor kroz igru svetlosti, boja i oblika. Naravno, najbolje je ako je ogledalo i korisno i lepo.

Većinu vremena, proizvođači nameštaja se fokusiraju na ulepšavanje ogledala fantastičnim ramovima, ali neki su se takođe bavili promenom samog oblika ogledala. Ovo podno ogledalo, na primer, svojim oblikom stvara gotovo magičnu iluziju gledanja na obalu jezera sa visine. Pored nepravilnog oblika ogledala koje asocira na vodu i obalu jezera, tu je osnova, odnosno čvrst blok sa oštrim ivicama i dobro definisanom formom. U suprotnosti je sa tečnom formom ogledala i izgleda kao da ogledalo jednostavno preseca komad osnove. Mnoge obale izgledaju ovako kada se posmatraju sa visine, i to je podsetnik kako voda takođe može biti destruktivna sila, čak i kada polako erodira kamen i zemlju tokom vremena.

Kolekcija skulpturalnih ogledala “Lakes” uključuje i druge oblike i veličine ogledala, od kojih neka predstavljaju mala jezera, dok su druga poput dugih zaliva. Podloge mogu biti izrađene od različitih materijala, od drveta preko metala do mermera.

Bez obzira na oblik ili materijal koji se koristi, ogledala „Lakes“ će bez sumnje uneti dah prirode u vaše domove.

Luxury Experience