Piaget i Mandarin Oriental predstavljaju najdekadentniju jelku sezone

Praznična sezona je zvanično i stigla, a dozu iskričavosti dodaje joj brend Piaget…

Tačnije, Mandarin Oriental Jumeira, Dubai i Piaget su udružili svoje snage kako bi kreirali unikatnu jelku smeštenu na spoljnoj terasi hotela, koja je sve što želimo da ugledamo, dok se opraštamo od ove nemile 2020.godine.

Šest metara visoka jelka predstavlja tradicionalni kvalitet izrade Piaget brenda, uz elemente Mandarin Oriental hotelijerske kompanije, zajedno sa savremenim pristupom. Komentarišući ovo zlatno čudo, Kristof Buri, direktor High Jewellery & Exceptional Pieces odseka Piaget brenda, izjavio je: “Zadovoljstvo nam je što smo sarađivali sa Mandarin Oriental brendom sa ovim jedisntvenim povodom. Ovom zlatnom jelkom, želimo da pokažemo Dubaiju šta je suština Piaget brenda: unikatni kvalitet izrade, neverovatne kreacije i pravi osećaj deljenja prazničnog duha. Nadamo se da će ova predivna praznična saradnja doneti radost i sreću svakome od vas!”

Akcentujući ovu temu, Verner Anzinger, generalni menadžer Mandarin Oriental Jumeira, dodao je: “Oduševljeni smo prilikom za saradnju sa Piaget brendom na našoj ovogodišnjoj jelki. Piaget je brend koji je strastven kada se radi o izuzetnosti, baš kao i svi mi iz Mandarin Oriental brenda, a ove godine je važnije nego ikada do sada da svako od nas odigra ovu igru na pravi način i raširi radost i veselje širom Dubaija, ali i sveta”.

Pored izuzetne jelke, praznična sezona Mandarin Oriental Jumeira će ponuditi specijalne menije za Badnje veče i dan Božića 24. i 25. decembra, u njihovim obožavanim restoranima, uključujući Netsu, Tasca, The Bay i Noor Lounge. Rezervacije su već sada otvorene na zvaničnom sajtu hotela.