Otputujte na pet egzotičnih destinacija sa Diptyque - Les Mondes novom kolekcijom sveća

Više slika

Više slika

Francuski brend Diptyque poznat je po svojim luksuznim mirisnim svećama u raznim bojama i dizajnima koje nude opojne mirise.

Sada, brend proširuje svoju ponudu novom kolekcijom Les Mondes de Diptyque sveća za ponovno punjenje, koja je inspirisana putovanjima i otkrivanjem različitih kultura i pejzaža.

Kolekcija Les Mondes de Diptyque obuhvata pet mirisnih sveća koje imaju staklene posude sa originalnim motivima. Ovi stakleni svećnjaci dolaze u ovalnom obliku sa tri naslagana nivoa i dizajnirani su za ponovno punjenje, a osmislila ih je italijanska umetnica-dizajnerka Kristina Celestino.

Svaka sveća predstavlja jedan od krajeva sveta koji je Diptyque posetio i odakle je crpio inspiraciju za svoje mirise. Sveće su dizajnirane tako da se lako mogu ponovo puniti pomoću punjača, koji se prodaju zasebno što smanjuje ekološki otisak i produžava vek sveća.

U kolekciji Les Mondes de Diptyque očekuje vas sveća Nymphées Merveilles koja donosi oštre note zrelih pomorandži u jeku italijanskog leta. La Vallée du Temps sveća sa mirisom čaja, bergamota i jasmina inspirisana je kineskim prestonicama porcelana i mestima koja su blisko povezanog sa ritualima čaja.

Le Jardin de l'Alchimiste sveća sa mirisom smokava, zelenog lišća i drveta odražava misteriju i lepotu mediteranskog vrta, dok Le Roiaume des Fleurs sveća sa mirisom ruže, božura i ljiljana odaje počast francuskoj umetnosti življenja i ljubavi prema cveću.

L'Ile au Tresor sveća sa mirisom vanile, sandalovine i tamjana dočarava avanturu i egzotiku raja na ostrvu, a tu je i sveća Le Temple des Muses sa mirisom tamjana i mošusa koja slavi duhovnost i umetnost antičke Grčke.

Kolekcija Les Mondes de Diptyque dostupna je na zvaničnom sajtu i u odabranim prodavnicama. Cena jedne sveće je 285 dolara, a jedno punjenje je 85 dolara. Kolekcija je idealan poklon za ljubitelje putovanja, mirisa i lepog dekora.

Luxury Experience