Otkrijte umetnost luksuznog sna uz Four Seasons Signature Sleep kolekciju

Kao vodeći svetski luksuzni ugostiteljski brend, Four Seasons je oduvek bio sinonim za neuporedivu udobnost i uživanje.

Sada poznati brend svoju posvećenost izuzetnim iskustvima spavanja nudi i izvan svojih hotelskih soba. Four Seasons predstavlja kampanju “Dreams Belong Everywhere” koja je poziv da prigrlite oličenje mirnih noći i podmlađujućeg sna sa renomiranom kolekcijom Four Seasons Signature Sleep.

U eri u kojoj je kvalitetan san važniji nego ikad, Four Seasons predstavlja reklamnu kampanju sa australijskim modelom i glumicom Džemom Vard i slavi posvećenost brenda umetnosti savršenog sna. U srcu ove kampanje je cenjena kolekcija Four Seasons Signature Sleep, koja sadrži niz osnovnih stvari za spavanje koje obožavaju gosti širom sveta.

Zamislite da svoju spavaću sobu pretvorite u utočište udobnosti i elegancije u kojem svaka noć obećava miran san i slatke snove. Kamen temeljac kolekcije Four Seasons Signature Sleep nije niko drugi do legendarni dušek Four Seasons. Godine pažljivog razvoja rezultirale su dušekom koji postiže savršenu ravnotežu između raskošne udobnosti i prilagodljive podrške, nudeći izbor između tri opcije čvrstoće kako bi se zadovoljile vaše jedinstvene želje. Uronite u luksuz uz Four Seasons Sleep Set koji otelotvoruje vrhunac savršenog sna. Ovaj set uključuje izbor dušeka Signature, Firm ili Plush Four Seasons, omogućavajući vam da prilagodite svoju površinu za spavanje tako da odgovara vašim željama za udobnošću.

Ali to nije sve, kolekcija se proteže dalje od samo dušeka, obuhvatajući pažljivo odabran izbor proizvoda dizajniranih da poboljšaju vaše iskustvo sna. Od raskošnih jorgana do jastuka za podršku glave i vrata, svaki komad je napravljen po najvišim standardima.

Pored dušeka, tu su i odgovarajući set čaršava, komplet jorgana i jastuci – sve što vam je potrebno za noć apsolutnog blaženstva. Izaberite neki od vrhunskih jastuka, koji sadrže mešavinu paperja i perja ili nealergijskih materijala, obezbeđujući podršku i inspiraciju za slatke snove.

Da biste se prepustili raskošnom svetu Four Seasons u ponudi je niz posteljina dizajniranih da udovolje vašim individualnim željama. Pažnja posvećena detaljima je očigledna u svakoj niti Four Seasons posteljina bez obzira da li izabrete modele od pamuka ili satena.

Four Seasons pored dušeka i jastuka proširuje svoju posvećenost luksuzu izvan spavaće sobe i omogućava vam da stvorite spa iskustvo kod kuće uz set peškira za kupanje i moderne bade mantile. Svaki artikal stiže u zadivljujućoj poklon kutiji od platna koja je ukrašena elegantnom crnom mašnom, kao odraz posvećenosti brenda kvalitetu i detaljima.

Luxury Experience